Recepten

Gegrilde eieren in Portobello-champignons

4 personen | bereidingstijd 15 minuten


4 grote portobello-paddenstoelen (ongeveer 10 cm in diameter)
Olijfolie
4 eieren
Peper
4 el geraspte Parmezaanse kaas


Verwarm de grill voor op middelhoog vuur (ongeveer 350 ° F / 180 ° C).

Veeg champignondoppen af met droog keukenpapier. Stelen verwijderen.
Schraap met een lepel de binnenkant eruit en zorg ervoor dat u de randen van champignons niet breekt.

Borstel de champignondoppen in met olie. Leg de champignons op de grill, met de dop naar beneden. Kraak een ei in elke paddenstoel.

Sluit het deksel. Grill tot de eieren gaar zijn en de paddenstoel zacht is, 12 tot 15 minuten.

Haal van de grill; strooi peper en 1 el Parmezaanse kaas over de eieren. 

Smakelijk eten! 

© 2018 - 2020 vanroekelbbq.eu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel