Bestelinformatie

Bestellen   Al ons barbecuevlees wordt geleverd vanaf tien personen. Bestellingen kunnen worden geplaatst tot uiterlijk drie werkdagen voor de bezorgdatum. Voor bezorging brengen we eenmalig € 10,- in rekening. We bezorgen in de regio Arnhem, Nijmegen, Lingewaard, de Betuwe, Maas en Waal en de Liemers. Het aanpassen van het aantal personen kan wijzigingen in de prijzen en de personeelsinzet met zich meebrengen. Eventuele wijzigingen vernemen we ook graag binnen deze besteltermijn. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. De barbecuepakketten zijn door ons met zorg samengesteld. Bij elk barbecuepakket worden standaard vier huisgemaakte sauzen, vier salades uit eigen keuken, stokbrood, kruidenboter en natuurlijk alle benodigdheden voor je barbecuefeest, zoals de barbecue, het gas, de borden, bestek, tangen en servetten geleverd. Na afloop zorgen wij voor de afwas; je kunt alles gewoon weer vuil aan ons teruggeven.

Bestellingen en eventuele wijzigingen dienen uiterlijk drie dagen voor de bezorgdatum bij ons binnen te zijn.

Diëten   Wij kunnen voldoen aan bijna alle wensen met betrekking tot speciale diëten. Op onze allergenenlijst hebben wij alles vermeld m.b.t. allergenen in onze producten. Mocht u buiten deze lijst nog andere speciale diëten door willen geven, vernemen wij dit uiterlijk drie werkdagen voor uw evenement. Dit geldt ook voor het doorgeven van een eventuele wijziging in het definitief te verwachten aantal gasten.

Annuleringsvoorwaarden   Het annuleren van een bestelling kan kosteloos tot de besteltermijn verstreken is. Bij annuleringen na de besteltermijn of bij speciale producten of services zijn wij genoodzaakt naar redelijkheid en billijkheid de door ons gemaakte kosten in rekening te brengen.


Nog vragen of meer informatie nodig? Ga dan naar ons contactformulier.